| |
Gymkhana V: San Francisco utcáin
2012.06.20, szerda 13:20

Tovább folytatódik Ken Block kultikus videó sorozata, a Gymkhana széria idei, sorozatban ötödik, epizódját különleges helyszínen, San Francisco utcáin forgatták. Világpremier: Július 9, hétfõ!

A Ken Block számára világhírnevet hozó Gymkhana videó sorozat elsõ 4 része, több mint 140 milliós nézettséget produkált a YouTube-on és nem kell már sokat várni az ötödik részre sem. Az idei sikere is garantáltnak tûnik, hiszen Block csapata San Francisco belvárosában rögzítette a videót.  

"Egyszerû ötletem volt a Gymkhana 5-re." - mondta Block. "A Gymkhana 3 koncepciója alapján szerettem volna felépíteni egy olyan játszóteret, ahol a korábbi videókban megszokott nyers erõ és gyorsaság dominál. Mindig is vágytam rá, hogy egyszer egy belvárosban csináljunk Gymkhana videót, San Francisco különleges hely, a város egyedi és ikonikus grafikát kölcsönöz a videónak."

A film készítõi a különleges helyszín mellett további meglepetést is belecsempésztek az idei részbe, néhány világrekord mellett egy meglepetés vendég is feltûnik a 2012-es videóban. A videó hivatalos világpremierjére a DC Shoes YouTube csatornáján kerül sor, t az USA Keleti parti idõzónája szerint július 9.-én délelõtt 10 órakor (idehaza ez 16:00-ra esik). Azonban ahogy azt már a rallysport.hu olvasói az elsõ 4 rész alkalmával megszokhatták, a premierrel szinte egy idõben mi is közzétesszük azt.

Addig is, amíg várjuk, mit kezd Mr Gymkhana a város legendás villamosaival vagy az ugratókkal tûzdelt utcákkal, elevenítsük fel az elsõ 4 részt.

Gymkhana IV

Gymkhana III

Gymkhana II

Gymkhana I

RallySport - Fri


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek