| |
Amit a Veszprém Rallyról tudni lehet
2012.06.12, kedd 12:13

A pályabejárástól a célceremóniáig mindössze 3 nap alatt megvan az idei Veszprém Rally (hivatalos nevén Valvoline Rally). Pénteken kettõ, szombaton nyolc gyorsasági dönt a bajnoki a pontokról.

Igazán kompakt versenyt raktak össze idénre a Veszprém Rally szervezõi, hiszen a magyar bajnokság idei harmadik állomását sikerült 3 napba belesûríteniük. A helyszíni program az ORB-s versenyzõknek csütörtök reggel, a pályabejárássalindul, amely tart egészen péntek délig, de ezzel párhuzamban péntek délelõtt sor kerül az adminisztratív és a technikai átvételekre is.

A szervezõk új helyszínre költöztették a verseny központját, a verseny és a sajtóiroda a legendás veszprémi kézilabda csapat impozáns otthonába, a Veszprém Arénába kap helyet, de szombat este ugyanitt kerül sor az ünnepélyes célceremóniára is.

Maga a küzdelem péntek délután veszi kezdetét, az ugratókkal tûzdelt Sólyi erdõben kétszer fordul meg a mezõny. Szombaton három pálya kerül terítékre, Kislõdön és Szõcön háromszor, Vigántpetenden pedig kétszer rajtol el a mezõny.

Valvoline Rally 2012 versenykiírás ORB-Rallye2 (PDF)

Rallysport.hu - Fri


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek