| |
Lovász - Gáll: Jól éreztük magunkat
2012.06.09, szombat 09:48

Rosszul kezdődött a Lovász, Gáll páros pécsi versenye, hiszen az éjszakai gyorsaságikon egyéb külső tényezőknek köszönhetően nem sikerült valami fényesen szerepelniük. A folytatásban viszont már minden jobb volt, jöttek az elvárt idők, és végül a 3-as kategória hatodik helyén találták magukat.

Lovász Pál: - Érdekes és jó verseny volt számunkra a 46. Drávanet Mecsek Rallye, bár voltak nehéz pillanatok is. Mindjárt kezdésnek éjszakai gyorsaságik egy kis esővel fűszerezve, ráadásul minden fékezéskor az ablaktörlő spricni „Magyarország térképet” fújt elém. A hátráltató tényezők miatt nagyon rosszul sikerült az első két gyorsasági, pedig én azt gondoltam sötétben jobban fogunk menni, hiszen sokat teszteltünk lámpasorral sötétben. A folytatásban sikerült magunkra találni, és az elvárt időket hozni, köztük számunkra meglepetés abszolút tízen belüli időkkel.

- Bükfürdő után el kell, mondjam sokkal jobban éreztük magunkat, jó volt a hangulat az autóban, bár volt némi rosszkedv is. A kategóriánkban sikerült negyedik időt autózni, úgy hogy nem sokkal maradtunk el az elsőtől sem. Persze van még hova fejlődni, szoknunk kell még a tempós és lobogós pályákat. Úgy érzem, ott van a hiba, hogy 200 környékén már nem merem elvállalni, inkább elveszem a gázt.

- Az autónk nagyon jól működött, technikai problémánk talán csak az előbb említett ablaktörlő spricni probléma volt.

- A folytatásban a Veszprém Rally következik, és most újra hasonló cipőben vagyok, mint Bükfürdő után. Nem tudom, még indulunk e vagy sem, hiszen a saját autónk építését sem szeretném elhanyagolni. Ez nagy valószínűséggel napokon belül el fog dőlni, de ha még is kihagynánk a versenyt, a helyére biztosan keresnénk egy pótlást. Erre a legnagyobb esély egy aszfaltos Rali-Túra futam lehet.

Sári Péter
További csatolt képek


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek