| |
Ózdon gyűjti tovább a versenykilométereket Kiss Viktor
2012.05.18, péntek 08:36

Második versenyére készül Kiss Viktor a 2012-es Young & Partners Rally Túra Bajnokságban. A hétvégén megrendezésre kerülő ózdi futamon is a hatalmas rutinnal rendelkező Percze Nándor diktálja majd az itinert a Dynamic Rally Team újdonsült pilótája számára. A páros célja, hogy Kiss Viktor tovább gyűjtse a versenykilométereket és továbbá a lehető legtöbb tudást illetve tapasztalatot gyűjtse össze a Mitsubishi volánja mögött.

Kiss Viktor: - Szerettünk volna előfutóként rajthoz állni az Országos Rallye Bajnokság nyitófutamán, ám sajnálatos módon a szükséges alkatrészek nem érkeztek meg, ezért kénytelenek voltunk kihagyni a Bükfürdő Rallyt. A Pethő Tyutyu és csapat által felkészített Evo IX-es most már készen áll, így teljes lendülettel vágunk neki a hétvégi versenynek. A futamot megelőzően részt veszünk egy kisebb teszten, hogy megpróbáljuk megtalálni a legideálisabb beállításokat, de Ózdon is igyekszünk majd ezeken finomítani.

- Ahogyan az ország többi pályája, úgy az Ózd környéki szakaszok is teljesen ismeretlenek számomra. A prológ kifejezetten érdekes lesz, mivel még sosem autóztam korábban ehhez hasonló salakos burkolaton. Számomra az Ózd Rally és a 2012-es szezon célja, hogy méterről méterre tanuljak és a lehető legjobban elsajátítsam a rallyversenyzés alapjait. Az elmúl két versenyen mindig akadt valamilyen hátráltató tényező, ezért reméljük, hogy ezúttal sikerül egy teljes egészében problémamentes futamot teljesíteni.

RallyCafe.hu


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek