| |
Pethő Tyutyu: Bokorból bokorba
2012.05.13, vasárnap 08:39

Pethő István – Rubóczky Attila egységet alaposan megtréfálta az időjárás a 2012-es Bükfürdő Rali szombati nyitónapján. Tudniillik, úgy esett, hogy nem esett sehogy sem, így a nyitott gumi nem bizonyult jó választásnak a száraz pályára. Mindez alapvetően határozta meg esélyeiket a jó szereplést illetően, de vasárnap ennek ellenére tovább támadnak majd – a szombaton is használt nyitott gumival!

Pethő István: - Röviden összefoglalva az történt ma velünk, hogy felraktuk a DMack nyitott gumiját, de a várt eső elmaradt, úgyhogy ezúton is csókoltatjuk a meteorológusokat! Az esélyünket a jó szereplésre ezzel el is veszítettük egy pillanat alatt, hiszen gyakorlatilag bokorból bokorba tudtunk csak közlekedni, vagy úgy is mondhatnánk, hogy az út teljes szélességét kihasználtuk! Ez kívülről biztosan látványos volt, de gyorsnak semmiképp sem nevezném.

- A nézők mindenesetre nyilván élvezték, amit láttak, és egyébként mi is nagyon jól éreztük magunkat az autóban Rubóval (Rubóczky Attila), hiszen annyit csúszkáltunk keresztbe, hogy teljesen elfogott minket a ladás feeling. Ezzel együtt persze nem így terveztük ezt a napot, de holnap újrakezdjük az egészet, és továbbra is a DMack nyitott gumijait fogjuk használni, csak épp immár vizes pályán, mert estére a várva várt eső is megérkezett. Vasárnap megpróbálunk előrébb lépni a mezőnyben, de ha ez nem sikerül, akkor elsősorban a nézőknek fogunk autózni.

Borbás Bálint


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek