| |
2012. május 12-én elrajtol az ORB mezőnye
2012.05.09, szerda 21:06

A 2012. Magyarország Országos Rallye Bajnokság viharos körülmények között elmaradt 1. futamát lázas készülődés, példamutató összefogás követte, melynek eredményeként ma már bátran kijelenthetjük: Rövidesen indul az idei versenyszezon!

2012. május 12-13-án kerül megrendezésre a Magyarország Országos Rallye Bajnokság idei 1. futama: Bükfürdő Rally 2012., mely az évadnyitó futamok hagyományaitól eltérően - az új helyszínnek köszönhetően -, nem aszfaltos, hanem murvás verseny lesz.

A szezonnyitó futam nem várt, egy hónapos csúszása miatt csak úgy, mint minden csapatnak, a SKODA Magyarországi csapatának is hosszabb ideje maradt a felkészülésre, melyet szorgos hétköznapokkal ki is használtak.

Többek között időt szakítottak arra, hogy ellátogassanak több közönségtalálkozóra, a környező országban rendezett rallye futamra, sőt!

Az elmúlt héten az SRTH első tesztje is megrendezésre került.

A tesztet nagy várakozás előzte meg, miután a csapat SKODA Fabia Super 2000-es típusú versenyautóját idén nem a megszokott olasz csapat, hanem az osztrák Baumschlager Rally &Racing hozza és készíti fel a számukra.

A teszt volt az új együttműködésben az első olyan alkalom, ahol mind az SRTH, mind a BRR csapata éles körülmények között mutathatta meg tudását.
Természetesen a teszten a szervizcsapat mellett, a mérnök, és a BRR tulajdonosa és egyben az osztrák bajnokság 9-szeres Bajnoka: Raimund Baumschlager is részt vett, aki a profik teljes nyugalmával, háttérbe húzódva szemlélte a történteket, és csak akkor tanácsolt, amikor úgy érezte, segítenie kell.

A legújabb fejlesztésnek, a profi háttérnek, a baráti légkörnek, és a csodálatos időjárásnak köszönhetően a csapatnak könnyű dolga volt, így az „új” SKODA, a pilóta, és navigátor gyorsan „összecsiszolódott”.
Zökkenésmentesen sikerültek a versenyautó alapbeállításai, majd a bükfürdői verseny speciális murvás útfelületéhez megfelelő beállítások is.

Kijelenthetjük tehát, hogy a SKODA Rally Team Hungaria csapata befejezte a versenyszezonra való felkészülést, melynek évadnyitó futamát megújult külsővel, és profi háttérrel várják.

SRTH


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek