DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Motor

Hivatalos: Crutchlow az LCR Hondához igazolt

Hivatalossá vált a váltás, amiről néhány órája írtunk. Eszerint Cal Crutchlow jövőre az LCR Honda színeiben versenyez majd, helyét Andrea Iannone veszi át a Ducati Teamnél.

A Ducati Corse szombat délután rövid nyilatkozatban jelentette be, hogy az előzetesen beharangozottakkal ellentétben Cal Crutchlow jövőre mégsem lesz a Ducati Team tagja, helyét Andrea Iannone veszi át. Crutchlow tavaly érkezett a vörösökhöz egy 1+1 éves szerződéssel, mely lehetőséget adott a mostani távozásra. Az okokat valószínűleg nem kell túl sokáig keresgélnünk, Cal szezonja eddig igen szegényesre sikeredett.

 

Ezzel szinte teljesen egy időben az LCR Honda Twitteren közölte a hírt a publikummal, mely szerint jövőre a brit versenyzővel próbálnak nagyobb szeletet hasítani a MotoGP tortájából. További, pontos részleteket későbbre ígértek.

 


A Ducati bejelentését a motogp.com-on olvashatjuk. "A Ducati Corse a mai napon bejelenti, hogy idő előtt felmondják azt a megállapodást a gyári versenyző Cal Crutchlow-val, mely szerződés értelmében a brit versenyző az olasz csapathoz volt kötve 2014-ben és a következő szezonra is. A két gyári Ducati Team versenyző 2015-ben így Andrea Dovizioso és Andrea Iannone lesz."

 

P1race.hu

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: