DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Motor

MotoGP, Brno, 2014 - Már kaphatók a jegyek

A 2014-es naptári év még el sem kezdődött, de a P1race.hu Jegyshopján keresztül már most megrendelheted elővételben a 2014-es MotoGP Cseh Nagydíjára (2014. aug. 15-17.) belépőjegyedet.

Érdemes időben cselekedni, mert január 15-e után már csak a mostani ár másfélszereséért, míg augusztusban majdnem dupla áron tudod csak megrendelni a jegyeket a mostani kedvezményes árhoz képest.

Az idei kínálat annyival bővült, hogy a brnóiak 2014-ben a motorosokra is külön gondolnak, akiknek egy egyedi kempinges szolgáltatást ajánlanak, amely tartalmaz egy a pályán való motorozást is, természetesen felvezető személyzet mögött. Napközben a lelátóról nézni a versenyt, majd a nap végén (pénteken vagy szombaton) kigördülni a saját motoroddal arra a pályára, ahol néhány órával azelőtt még Marc Marquez, Jorge Lorenzo és a MotoGP többi sztárpilótája körözött, utána pedig szépen nyugovóra térni a saját sátradban, anélkül, hogy el kéne hagynod a pálya területét - ez aztán az exkluzív ajánlat! Az élmény felbecsülhetetlen!

Természetesen gondoltak azokra is a rendezők, akik ezt a plusz szolgáltatást nem engedhetik meg maguknak, és mindenféle árkategóriában kínálnak különféle belépőket. A részletekről bővebben Jegyshopunkban tájékozódhatsz, ahol egyből meg is rendelheted elővételben saját belépőjegyedet a 2014-es brnói MotoGP hétvégére.

A megrendelt jegyeket csak 2014. január 6-a után áll módunkban kézbesíteni, de elővételben addig is rendelhetőek a jegyek honlapunkon. Személyes átvételre (Budapest) és futárszolgálaton keresztül történő kézbesítésre egyaránt kínálunk lehetőséget.

BŐVEBB INFORMÁCIÓKÉRT ÉS JEGYRENDELÉSHEZ KATTINTS IDE.

  A brnói pálya tulajdonosai egy külön új évi köszöntőlevelet is küldtek szerkesztőségünknek (lásd: fenti kép), amelyben "Adrenalinban gazdag boldog új évet" kívánnak nekünk. Küldték mellé a jegyeket is, a Ti jegyeiteket, ennél nagyobb hozzájárulás aligha kell az adrenalinban gazdag új év teljesüléséhez. Mi is ezt kívánjuk Nektek!

P1Race.hu

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: