DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Motor

Stoner feltételei: Elektronika nélkül, erősebb motorokkal talán visszatérnék

A tavaly év végén visszavonult kétszeres MotoGP-világbajnok, Casey Stoner egy friss nyilatkozatában kifejtette, egyelőre jól megvan a MotoGP nélkül, és nem hiányzik neki az a közeg, amit az ottani paddockban tapasztalt. Viszont néhány radikális szabályváltozás esetén mégis fontolóra venné visszatérését a sorozatba.

"Jelen pillanatban nem érzem, hogy hiányozna ez a közeg, és nem valósultak meg azok a feltételek, amik miatt fontolóra venném a visszatérésem" - idézi az omnicorse.it olasz motorsport hírportál a tavaly év végén visszavonult kétszeres MotoGP-világbajnok, Casey Stoner szavait.

Az ausztrál ezt követően picit részletesebben is kifejtette, pontosan milyen feltételekről lenne szó. "Ha új szabályokat vezetnének be, melyek értelmében végre kiiktatnának a MotoGP-ből minden elektronikát, amit most használnak, és ezzel egyidejűleg jelentősen megnövelnék a motorok erejét, akkor talán elgondolkodnék rajta, hogy visszatérjek" - árulta el Stoner, aki sokadszorra is hangsúlyozta, a Repsol Hondával teljesített idei tesztjei ellenére nem tervezi, hogy a közeljövőben újra MotoGP-futamon indulna.  

P1Race.hu

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: