| |
Bradl korán végzett Assenben
2012.06.30, szombat 19:09

Az eddig kiváló teljesítményt nyújtó újonc, Stefan Bradl, már a második körben kicsúszott a mai futamon. Ez volt az első alkalom, hogy az első Moto GP szezonját futó német nem fejezett be egy futamot.

Az első nap után végrehajtott változtatások megadták Bradlnek az önbizalmat, aminek az eredménye egy negyedik hely volt a tegnapi időmérőn. Sajnos a német pilóta nem tudta átmenteni mára a tegnapi formáját, így nem ért el jó eredményt, de már nagyon várja, hogy a hazai futamon javítson.

„Nos… a mai nap után nem tudok sok mindent mondani. Tegnap sikerült jó pozíciót fogni a rajtrácson és ma is jól rajtoltam. Az első körben nagyon jónak éreztem a motort és azt gondoltam, hogy könnyen tudom csökkenteni a kis különbséget Spieshez képest. Nem is tudom mikor voltak utoljára ilyen jó érzéseim az első körben, de őszintének kell lennem… talán túl agresszív voltam a 10-es kanyar féktávjánál és elestem. Az én hibám volt és bocsánatot kérek a srácoktól, ma is elérhettünk volna egy jó eredményt. Most tanulni akarok a hibámból, hogy még egy lépést tegyek előre a hazai versenyem előtt. A lehetőség itt van, képesek vagyunk felvenni a versenyt a legjobbakkal.”

P1Race.hu

.


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek