| |
Pontot szereztek, mégis csalódottak a Gresini motorosai
2012.05.20, vasárnap 20:52

Sem a 10. helyen leintett Álvaro Bautista, sem a 14.-ként befutott Michele Pirro nem érezte úgy a Francia Nagydíjon, hogy Gresini-Hondájuk főképpen elektronikai beállításai sokban segítették volna őket.

Bautista a rajtpozíciójához képest két helyet hátracsúszott a verseny folyamán, míg Pirro ugyanott fejezte be, ahol elkezdte.

Álvaro Bautista, 10. helyezés
„Nem volt a legjobban beállítva a motorom, nem is tudtam tartani a tempót az előttem haladó csoporttal. Az egyetlen opcióm az maradt, hogy a lehető legjobb teljesítménnyel fejezzem be a versenyt, és sikerült is. De ettől függetlenül csalódott vagyok a dolgok alakulásával.”

Michele Pirro, 14. helyezés
„Sajnos, életemben először leköröztek, és ez nem kicsit fájt. Az elektronika ma semmit nem segített, enélkül viszont nagyon nehéz esőben boldogulni. Próbáltam elérni a lehető legjobb eredményt, de továbbra is nagyon csalódott vagyok.”Sem a 10. helyen leintett Álvaro Bautista, sem a 14.-ként befutott Michele Pirro nem érezte úgy a Francia Nagydíjon, hogy Gresini-Hondájuk főképpen elektronikai beállításai sokban segítették volna őket.

P1Race.hu


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek