DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Ricciardo: Nem is lehetne jobb kapcsolatom csapattársammal

Daniel Ricciardo elmondta, a pletykákkal ellentétben normális a viszonya csapattársával, a négyszeres F1-es világbajnok, Sebastian Vettellel.

Természetesen az ausztrál pilóta idei kiváló teljesítménye és sikere a sok meghibásodással küzdő Sebastian Vettellel szemben megnehezíti az életét a világbajnoknak, azonban ez nem befolyásolja a csapaton belüli hangulatot, közölte Ricciardo.

"Az idei évben már három versenyt nyertem és ő egyet sem, de nem változott hozzáállása velem kapcsolatban" - mondta el Ricciardo. "Még mindig beszélünk az autóról, különböző dolgokról, mesél nekem kislányáról és minden másról. Úgy érzem, csapattársammal nem is lehetne jobb a kapcsolatom."

Ricciardo úgy érzi, győzelmeinek megszerzése egy kemény munka eredménye: "Abszolút nem vagyok önelégült és azt hiszem, ez nagy hiba lenne részemről. Magamra mindig igazi kemény munkásként tekintettem. Ha a Red Bull pilótája vagy és ha tudod, hogyan lehet győzni, akkor támogatni fognak és tudtam, ha folyamatosan győzni tudok, akkor a Formula-1-ben is sikerülhet."




Érdekesség, hogy Ricciardo alig beszél magánéletéről, pedig nem titok, hogy barátnője van, Jemma Boskovich-csal már hosszú ideje együtt vannak.

"Mindenki, aki a televízión keresztül nézi a versenyt, tudja, hogy mindenhol csinos lányok vannak. Ne aggódjanak, átutazzuk a világot és nagyon szép lányokat látunk. De továbbra is hűséges vagyok egyhez és csak őt szeretem. Elnézést kérek minden hölgytől, tudom, most sok szívet törtem össze."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: