DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Ralf Schumacher elválik feleségétől

13 év házasság után válni készül Ralf Schumacher és felesége, Cora. A hírek szerint a felek között annyira elmérgesedett a viszony, hogy már nem is kommunikálnak egymással.

Minderről a német Closer magazin számolt be, hozzátéve, hogy a 2001-ben életüket összekötő Ralf és Cora már csak az ügyvédeiken keresztül tartják a kapcsolatot, és azok is komoly harcot vívnak egymással arról, hogy a pár hogyan osztozzon Ralf 100 millió euróra rúgó vagyonán valamint németországi, ausztriai és franciaországi házán. Emellett még az is kérdéses, hogy 13 éves fiuk, David melyikükhöz kerüljön.

 



Ralf Schumacher a Jordannél, a Williamsnél és a Toyotánál töltött 11 éves F1-es pályafutása után a DTM-ben versenyzett mérsékelt sikerrel, jelenleg pedig a Mücke Motorsport részvényeseként továbbra is részese a sportnak.

 

Több fronton is viharos időket él tehát át a Schumacher család, hiszen míg Ralfék a vagyonukról vitáznak, Michael tovább folytatja súlyos fejsérülése utáni rehabilitációját, immár otthonában. Úgy tűnik, az egyetlen Schumacher, aki jelenleg a helyzet magaslatán áll, az a 15 éves Mick, aki eközben eltökélten építgeti versenyzői karrierjét.  
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: