DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

A Red Bull F1-es csapatát is támogató Casio itthon

Teljessé vált a CASIO márkaarcok csapata! Az EDIFICE brandet mostantól Dr. Kemény Dénes képviseli, míg a G-SHOCK korábbi nagyköveteihez, Klein Dávidhoz, a Hősökhöz és Denizhez Winkler Róbert csatlakozott. Pokorny Lia eddig egyedüli nőként szerepelt a csapatban, a jövőben mellette Marenec Fruzsina is szerepet kap a BABY-G márkanagyköveteként. Mi a közös a csapat kilenc - első pillantásra nagyon is különböző - tagjában?

Mindegyikükre jellemző a precizitás, a kitartás, a sokszínűség. Nem riasztják el őket az extrém kihívások, nem érik be fél megoldásokkal, időt és energiát sem spórolnak a siker eléréséért. Különbözőek ugyan, ám mindegyiküket egy cél vezérli: a tökéletesség. És ez jellemzi az általuk képviselt CASIO brandjeit is. A márkaarc csapat tagjai külön-külön is figyelemre méltó egyéniségek, együtt pedig tökéletesen képviselik a márka színes palettáját, ahogyan az a közös fotókon is jól látszik.

 

 



Dr. Kemény Dénes - EDIFICE

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke sikeres és hosszú pályája során nem egyszer bizonyította, hogy csak a legjobbal éri be. Éppen ezért lett a prémium kategóriát megtestesítő, a sebesség és intelligencia jegyében tervezett EDIFICE márka nagykövete Kemény Dénes, aki egyben a márkaarc csapat kapitánya is.

 

Pokorny Lia - SHEEN

A csillogó és elegáns SHEEN karórák ugyan olyan jól mutatnak a CASIO csapat dívája karján a vörös szőnyegen, mint egy színházi próbán. Lia mosolya úgy ragyog, mint az órát díszítő Swarovski-kristályok.

 

Marenec Fruzsina - BABY-G

Fruzsi a BABY-G márka minden tulajdonságát megtestesíti: nőies, sportos, kemény és színes egyéniség. A karóra méltó társa az autóversenyek világában is helyt álló fiatal műsorvezetőnek, hiszen a változatos színekben kapható modellekre az igazán nehéz helyzetekben is lehet számítani.

 

Winkler Róbert - G-SHOCK prémium

A G-SHOCK márkaarcok csapta Winkler Róberttel vált teljessé. A prémium G-SHOCK karórák ugyanis a szókimondó, tapasztalt és markáns férfi tökéletes kísérői. A sportos és férfias modellek között biztosan talál egyedi darabot, amellyel kiegészítheti extravagáns megjelenését.

 

Klein Dávid - G-SHOCK Rangeman

Kitartóak és helyt állnak a legextrémebb helyzetekben is. A Rangeman sorozat tagjai számos speciális funkciójukkal segítenek, hogy tulajdonosuk mindig tisztában legyen környezetével és ne vállaljon felesleges kockázatokat. Ám, ha mégis megpróbálja a lehetetlent, biztosra veheti, hogy a karóra mindvégig elkíséri!

 

Deniz és Hősök - G-SHOCK

Deniz, a CASIO csapat oszlopos tagja bármelyik színpadon is varázsolja el a közönséget friss zenéjével és összetéveszthetetlen stílusával, a G-SHOCK karóra ott lesz nála! Ahogyan a már szintén ismert CASIO márkanagykövetek, a Hősök karján is. A csapat mindig a saját útját követi, nem hátrál meg és megy tovább - ettől lesz a zenéjük igazán egyedi és őszinte. A srácok által viselt G-SHOCK karórák is ezt a hozzáállást képviselik: mondd ki és éld át!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: