DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Ricciardo: Megoldjuk a problémáinkat

Daniel Ricciardo bízik benne, hogy az F1-es Szingapúri Nagydíj hétvégéjén tapasztalt erőforrást érintő problémák a jövő hónapban nem ismétlődnek meg a japán futam során.

Ricciardo autója a Szingapúri Nagydíj vasárnapján időnként erőt veszített, de így is sikerült a harmadik helyen célba érnie és az idei évben hetedik alkalommal állhatott dobogóra.

"A verseny során volt néhány probléma. Az erő hol megvolt, hol nem és a biztonsági autós fázistól kezdve folyamatosan csökkent az erő, egy kis erőt tudtam kicsiholni az autóból, majd újra eltűnt és újra előjött. Volt néhány problémánk és próbáltuk megoldani őket, de őszintén szólva nem sikerült megfelelően. Úgy gondolom, ezzel kicsit veszítettünk, de célba tudtunk érni és természetesen megvizsgáljuk, mi okozta a problémát. Kissé bosszantó volt a helyzet, kissé aggasztó, mivel esély volt arra, hogy nem érünk célba, de szerencsére kitartott az autó és ahogyan mondtam, megvizsgáljuk majd a problémákat és biztos vagyok benne, Japánra megoldjuk a problémát. Suzuka egy másik pálya, amelyre optimistán utazhatunk, várom már."




Ricciardo jelenleg az egyéni pontverseny harmadik helyén áll, 60 pont a hátránya az élen álló Lewis Hamiltonnal szemben.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: