DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Gutierrez: Szinte lehetetlen bármit elérni a Sauberrel

Esteban Gutierrez roppant nehezen viselte újabb kiesését, előbb a garázsban dühöngött, majd meglehetősen csalódottan nyilatkozott a szingapúri F1-es futam után.

Szingapúri kiesését követően Esteban Gutierrez dühösen hajította félre kesztyűjét a Sauber garázsában. A mexikói versenyző 14 versenyen hat alkalommal esett ki idén, három baleset mellett immár harmadszor hagyta cserben az autója. Az ingerült versenyző így nyilatkozott a futam után, melyen mindössze 18 kört tehetett meg azt követően, hogy a lehetőségekhez képest jól szerepelt az időmérőn, hiszen a 14. rajthelyet szerezte meg.



 

"Nem tudok túl sok dolgot mondani erről a versenyről" - panaszkodott Gutierrez. "Jelenleg szinte lehetetlen jó eredményeket elérni. Százhúsz százalékot kellene kihoznunk a csomagból, de ezek a problémák sokkal bonyolultabbá teszik a dolgokat. Semmit nem tudok tenni jelenleg a gondjaink ellen."



 



 

"A következő versenyek lebegnek a szemünk előtt, minden esélyt meg kell ragadnunk. A csapat legfontosabb célja, hogy továbbra is harcoljunk" - mondta a mexikói, akinek csapattársa, Sutil szintén kiesett szivárgás miatt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: