DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

A McLaren tagadja, hogy elvesztette a Johnnie Walkert

A McLaren részéről leszögezték, hogy a Johnnie Walker azt követően is a csapat oldalán marad, hogy egy hétvégi bejelentés szerint az F1 hivatalos whisky-je lett.

Tegnap még arról szóltak a hírek, hogy újabb nagy szponzor hagyja el a McLarent, miután a Johnnie Walker szerződést kötött Bernie Ecclestone-nal és az F1 hivatalos whisky-je lett. A Mirror tudósítója, Byron Young Szingapúrból jelentette, hogy ez egyúttal azzal is együtt jár, hogy a Johnnie Walker elhagyja a wokingi csapatot.



 



 

Csakhogy úgy tűnik, hogy ez téves értesülés, avagy következtetés volt a brit újságíró részéről, hiszen a McLaren azonnal reagált az értesülésre: "A Johnnie Walker továbbra is a McLaren fontos és értékes szponzora marad" - mondta a csapat egy képviselője, majd hozzátette: "A Johnnie Walker szponzori logója ott lesz a 2015-ös autónkon."



 

A csapat részéről megszólaló férfi egyúttal egy másik félreértést is helyre tett - Kevin Magnussen állapotával kapcsolatban. Bár Magnussen igyekezett a futam során szerzett égési sérüléseit elbagatellizálni, a csapat nevében nyilatkozó munkatárs állítása szerint "a kemény viking srác" csúnya égéseket szenvedett felforrósodó autójában.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: