DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Hamilton: Jó a kapcsolatom Rosberggel

A Mercedes pilótáinak belgiumi koccanása és az azt követő feszült légkör a múlté - legalábbis a pole pozíciót megszerző Lewis Hamilton szerint, aki békésen készül a szingapúri F1-es nagydíjra.

Azok után, hogy az elmúlt hónapban Nico Rosberg össztűz alá került a Belga Nagydíj második körében történt ütközés miatt, és a tegnapi időmérőn mindössze hét ezredmásodperc döntött közöttük az első rajthelyért, az autóból kiszállva szokatlanul békés volt a hangulat a vb-címért küzdő versenyzők között. A 2008-as világbajnok úgy véli, minden visszaállt a korábbi állapotba. "Minden rendben van és nyugis a helyzet csapaton belül. Spa után nehéz helyzetben voltunk, de már minden visszatért a normális kerékvágásba."



 



 

A mentálisan szenvedő félnek tűnő Rosberg szinte megismételte csapattársa nyilatkozatát. "Kellemes légkör uralkodik a csapaton belül, ami ebben a pillanatban nagyszerű érzés. Igen, voltak nehézségeink, több is az év során. Ez természetes, hiszen minden hétvégén a győzelemért harcolunk, de átbeszéljük a dolgokat és továbblépünk. Eddig elég jól kezeltük a helyzetet ebben a szezonban. Persze csapaton belül nagyon intenzív, ami így is marad, de jelen pillanatban minden jónak tűnik, és okéval nyugtáznám a helyzetet.



 

A Mercedes üzleti ügyeiért felelős Toto Wolff - aki élő adásban akadt ki pilótáira a Belga Nagydíj után - úgy véli, Szingapúr utcáin nem fog megismétlődni a spái koccanás.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: