DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Ericsson: Ezt a selfie-t győzzétek le!

A minap a Caterham svéd pilótája, Marcus Ericsson nem akármilyen élményben részesült, hiszen hazai szurkolók tízezrei előtt bemutatózhatott F1-es autójával örebro városában. A 24 éves pilóta a kor divatszellemének hódolva egy jól sikerült selfie-t is lőtt magáról okostelefonjával, miközben a kordonok között autózott.

Marcus Ericssont is elkapta tehát a selfie láz, ám ezzel a nem túl jól sikerült képpel a svéd aligha übereli Nico Rosberg korábbi selfie videóját, amit a német a legendás Juan Manuel Fangio hajdani F1-es Mercedesének volánjánál készített magáról, íme:

 

 

Állóképek tekintetében persze valóban nehéz lenne túllicitálni Ericsson legújabb művét, hiszen igaz, ami igaz, nem sokak számára adatik meg F1-es autót vezetni több tízezer honfitársuk szeme láttára. A svédek Stefan Johansson 1991-es visszavonulása óta vártak rá, hogy újra F1-es pilótájuk legyen, így nem csoda, ha a sportág népszerűsége alaposan fellendült a skandináv országban most, hogy Ericsson révén hosszú idő után újból egy honfitársukért szoríthatnak, még ha az általában a mezőny végén is szerénykedik.



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: