DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Egy kis élcelődés: Flavio Briatore

Elképzelhető, hogy az 54 éves Flavio Briatore, akit a 2008-as szingapúri ütközési botrány után eltiltottak a Formula-1-től, visszatér a sportágba - az F1Racing sajátos kérdés-válasz rovatában foglalkozott ennek lehetőségével.


 

Az F1Racing magazin rendhagyó kérdés-válasz rovatában ezúttal a 2009-ben eltiltott, de a hírek szerint egy munkacsoport élén a sportágba mégis visszatérő Flavio Briatorével foglalkoztak:



 

Nem tiltották el őt néhány évvel ezelőtt sportágtól? Miért beszélünk a visszatéréséről?

Bernie Ecclestone legutóbb közölte, egy baráti értekezletet tart a nagycsapatok vezetői és Flavio között, amelynek a Formula-1 népszerűsítése lenne a célja.



 

Bernie-nek feltételezhetően sok más gondja akadt és nem ismerte fel, hogy egy olyan embert választ a népszerűsítést végző munkacsoport élére, aki nem különösebben népszerű. Mi a következő lépés? Dzsingisz kánt kérik fel a béke nagykövetének Ukrajnában?

Flavio életre szóló eltiltását enyhítették a 2010-es fellebbezés után, így 2013 januárjától szabadon dolgozhat a Formula-1-ben. Nem ment vissza korábbi munkahelyére, a Benettonhoz pulóvereket árusítani.



 

Kitaláltam egy viccet... Shakespeare besétál a kocsmába. A tulajdonos azt mondja neki: távozz innen [Itt egy lefordíthatatlan szóvicc következik] you"™re bard...

Ennél sokkal szórakoztatóbbnak kell lenned, ha le akarod nyűgözni a népszerűsítést célzó munkacsoportot. Milyen ötleteid vannak arra, hogy a fiatalokat és a TV-nézőket visszacsábítsd?



 

Oh, nem tudom. Talán a FOM-nak egy PR és marketing részleget kellene kialakítania és több dolgot online is elérhetővé tennie?

Egyesek azt mondhatnák erre, hogy úgy is elég sok PR van a sportágban, hogy nincs is PR-részlegük...



 

Ó, igen, segítenem is kellett egy fickónak a hockenheimi sajtóközpontban, akinek torkára szaladt a sültkolbász, amikor elolvasott egy cikket arról, hogy a Formula-1-nek miért nincs szüksége arra, hogy megváltoztassa a közösségi médiáról kialakított stratégiáját.

Azt a fogást alkalmaztad, amit többé már nem nevezhetünk Heimlich-fogásnak? [Megjegyzés: 2006 óta az amerikai Vöröskereszt már nem Heimlich maneuver, hanem abdominal thrust néven említi e fulladás elleni módszert.]



 



 

Igen. Egy darab porcogó kirepült, és orron talált egy éppen arra sétáló macskát.

Le kellett volna videóznod, és elküldeni a Buzzfeedre. Ezzel megfoghattad volna a gyerekeket.



 

A pályán nem lehet videózni a szabályok szerint, nem tudod...

Talán Flav ezt is napirendre vehetné? 



 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: