DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Vettel Szingapúrra is új karosszériát kap

Három egymást követő versenyen három különböző kasztnit használ majd Sebastian Vettel, a Red Bull ugyanis ismét újat bocsát a rendelkezésére, hiszen a csapat szeretné elérni, hogy a négyszeres bajnok minél jobban érezze magát az autóban.

Vettel már a szezon korábbi szakaszában, Barcelonában is új kasztnit kapott, mivel a Red Bullnál próbálták megérteni, pontosan miből is erednek azok a problémák, amelyek idén hátráltatják az előző évek egyeduralkodó pilótáját.

 

A Belga Nagydíj után a csapat hibát talált ezen a vázon, ezért Monzára egy korábban használtat adtak a németnek, de mostani bejelentésük szerint Szingapúrra megint egy újabbat kap.

 



Vettelt Spában és Monzában is a pályán előzte meg csapattársa, Daniel Ricciardo, aki ráadásul idén már meglepő 3:0 arányban vezet vele szemben a győzelmek tekintetében.

 

"Seb elégedett volt az autójával az időmérőn és a verseny első felében" - védte meg pilótája monzai teljesítményét Christian Horner. "Nem a tempóhiány miatt maradt végül alul, csupán az eltérő stratégiák miatt."
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: