DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Vettel: Nem megyek a McLarenhez

Sebastian Vettel cáfolta azt a feltételezést, hogy távozna a Red Bulltól és hozzátette, nem tervezi, hogy a McLaren pilótája legyen.

A tavalyi évben világbajnoki címet szerző Vettel 2014-ben még nem tudott futamot nyerni, a Red Bull mindhárom idei győzelmét csapattársa, Daniel Ricciardo szerezte.

A Belga Nagydíj hétvégéjén az a pletyka járta, hogy a német pilóta a McLarenhez igazol.

Vettel azonban, akit 2015 végéig szerződés köt a Red Bullhoz, az Olasz Nagydíj előtt cáfolta ezt a pletykát és elmondta, nem akarja elhagyni azt a csapatot, amellyel zsinórban négy bajnoki címet szerzett 2010-2013 között.




"Sok a szöveg" - mondta el Vettel Monzában. "Spában csütörtökön azt hallottam, hogy 150 millió dollárért három évre aláírtam a McLarenhez. Azt kérdeztem, hogy hol a toll, de senki nem adott egyet. Azt hiszem, normális dolog, hogy sokat beszéljenek, de ez nem változtat semmit azon, amit csinálunk. Azt hiszem jelenleg sok kihívás áll előttünk. A helyzetem nem változott, továbbra is jól érzem magam, ahol vagyok. Nem érzem, hogy valami másra lenne szükségem. Nem ez az első alkalom, amikor megkeresnek ilyennel, de nem az én stílusom, hogy információt adjak ki."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: