DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
F1

Hamilton: Mindketten hibáztunk

Lewis Hamilton elmondta, ő és Nico Rosberg elfogadja, hogy mindketten hibát vétettek és szeretnének a továbbiak során tiszta bajnoki küzdelmet folytatni.

Pénteken Toto Wolff, Paddy Lowe, Hamilton és Rosberg egy asztalhoz ültek, a világbajnokságban élen álló csapat a Belga Nagydíjon történteket beszélte ált. Rosberg elnézést kért a balesetért és Hamilton is nyilatkozott a megbeszélést követően. A brit pilóta szerint egyik pilóta sem volt vétlen az idei évben és próbálnak a továbbiak során korrekt és tiszteletteljes módon megküzdeni a bajnoki címért.




"Ma csapatként leültünk és nézeteltéréseinkről beszéltünk" - mondta el Hamilton. "Nico és én elfogadjuk, hogy mindketten hibáztunk és úgy érzem, helytelen lenne újjal mutogatni és azt hajtogatni, az egyik mit csinált rosszabbul, mint a másik. Fontos, hogy csapatként hogyan tudunk kilábalnia z ilyen helyzetekből. Együtt győzünk és veszítünk és csapatként még erősebbek leszünk. Egy mély alapja van a köztem és Nico között zajló munkának, annak ellenére, hogy voltak már nehéz időszakok és nézeteltérések. Mi vagyunk a legjobb csapat, az egyéniségek erősek, akik kezüket összekötve dolgoznak, hogy a lehető legjobb autót adják számunkra. Fontos, hogy soha ne felejtsük el, nekik kell olyan eredményt elérni, amit megérdemelnek. Ma, Toto és Paddy egyértelműen elmondta, hogyan kell versenyeznünk egymás ellen korrekt és tiszteletteljes módon. A rajongók tiszta küzdelmet szeretnének látni a szezon végéig és ezt szeretnénk nekik nyújtani. Kemény az út innen, de szereztem már világbajnoki címet sokkal rosszabb helyzetből is. Megígérhetem, hogy a csapatomért, a családomért és a rajongókért mindent beleadok és még többet is, hogy győzzek."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: