DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Ilyen gyors interjút még sosem adott Hamilton (videó)

Vajon hány kérdésre tud válaszolni az egykori világbajnok, miközben tövig nyomja a gázt? A brit komikus, James Corden halált megvető bátorságáról tesz tanúbizonyságot, miközben az anyósülésről a biztonsági övébe kapaszkodva próbál kérdéseket feltenni Lewis Hamiltonnak. Létezik-e számára felemelőbb dolog az F1-nél? Sebastian vagy Fernando? Igaz, hogy még az ágyban is magán tartja a sisakját? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre válaszol Lewis, élete eddigi leggyorsabb interjújában.

Hamilton is élvezte a különleges interjúhelyzetet: "Pályafutásom során számtalan interjút adtam már, de ilyet, hogy vezetés közben, a pályán száguldozva, még sosem! Bírtam ezt az újszerű helyzetet! Bármilyen gyorsan is mentem, James megállás nélkül ordította nekem a kérdéseket, úgyhogy egy kicsit még oda is tettem neki. Egyébként nagyon vicces fickó, örülnék, ha viszont látnám még magam mellett az anyós ülésen."

 

 



Az interjú végén James Corden remegő térdekkel még hozzátette: "Ha azt hiszed Lewis gyorsan vezetett, akkor biztosíthatlak róla, még annál is gyorsabban! Kétség kívül ez volt életem legszokatlanabb interjúja, de az tuti, hogy az eddigi legjobb is! Nagyszerű volt Lewis-zal találkozni, zseniális sportoló, és biztos vagyok benne, hogy mélyen magában most azt kívánja, bárcsak a csaja is olyan vagány lenne, mint én!"

 

Az interjú:

 

 

 

A szokatlanul gyors interjút a PUMA készítette, a sportszergyártó legújabb kampánya, a Forever Faster részeként. A PUMA a MERCEDES AMG PETRONAS Formula1 Csapat hivatalos partnere.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: