DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Raikkönen apai örömök elé néz

Gyereket vár Kimi Raikkönen és Minttu Virtanen, erősítette meg a finn versenyző barátnője, miután egyre több híresztelés látott napvilágot a terhességéről.

A hírről kedden számolt be először a Turun Sanomat, amire a Korzikán nyaraló hölgyről készült kép csak még inkább ráerősített. Este már maga Minttu jelentette be egy az Instagramon közölt kép kíséretében, hogy hamarosan gyerekük születik.

 

Az addigra 35 éves finn pilóta valószínűleg 2015 elejére kalkulálhatja az utód érkezését, amivel ötödikként csatlakozik a jelenlegi F1-es mezőny apáinak körébe Felipe Massa, Sebastian Vettel, Romain Grosjean és Pastor Maldonado mellé.

 



Raikkönen szóvivője, Riku Kuvaja a turkui lapnak nem is habozott elmondani: "Mindenekelőtt Minttu és Kimi azt remélik, hogy a média nyugalmat hagy nekik ezekben az örömteli időkben."

 

Nemrégiben Grosjean viccelődve azt mondta, azért nem ápolt túl közeli kapcsolatot Raikkönennel csapattársaként az elmúlt két évben, mert a finnel nem lehetett az apaságról beszélgetni. Jövőre bepótólhatják.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: