DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Grosjean: Főzéssel a legkönnyebb feledtetni egy rossz hetet

Romain Grosjean nehéz napokon van túl, amit nem elsősorban a csalódással zárult Magyar Nagydíj okozott, sokkal inkább egy közeli barátjának elvesztése.

A napokban hunyt el a Lotus pilótájának korábbi trénere, Jean-Pierre Frizon, akivel a francia hosszú időn át szoros kapcsolatot ápolt.

 

Emellett az eredmények szempontjából sem alakultak jól a dolgai, a Magyar Nagydíjon ugyanis szokatlan hibát vétve a biztonsági autó mögött csúszott ki a 15. helyről.

 

Grosjean így nem tudott olyan felszabadultan készülni a nyári szünetre, mint szeretett volna, de megtalálta azt a tevékenységet, ami számára a legjobb kikapcsolódást jelenti.

 



"Meglátogattam a Le Manoir aux Quat Saisons éttermet, ahol egy csodás lazactatárt főztünk Raymond Blanc séffel" - közölte a francia képek kíséretében. "A főzés a legjobb módja annak, hogy eltereljem a gondolataimat egy ilyen szomorú hét után."

 

Azért örömre is volt oka a 28 éves pilótának, hiszen családjában a napokban ünnepelték fia, a tavalyi Magyar Nagydíj másnapján született Sacha első születésnapját.
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: