DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Mégsem találkoztak az F1-es csapatfőnökök

Bár a tervek szerint az F1-es csapatfőnökök és Bernie Ecclestone csütörtökön egyeztettek volna a Formula-1 népszerűségének növeléséről, erre végül mégsem került sor.

Több F1-es csapatfőnök az eredeti tervek szerint július 31-én csütörtökön találkozott volna Londonban, hogy Bernie Ecclestone-nal megvitassák a Formula-1 zuhanó népszerűségének kérdését, tanulságait, és megpróbáljanak megoldást találni a helyzetre. A találkozót azonban, melyen Ecclestone mellett Marco Mattiacci (Ferrari), Christian Horner (Red Bull), Bob Fernley (Force India) és Toto Wolff (Mercedes) vett volna részt, az utolsó pillanatban elhalasztották, az Auto Bild értesülései szerint azért, mert Wolff beteget jelentett.



 



 

A lap arról számolt be, hogy Wolffnak múlt heti biciklibalesete során elszenvedett sérülései miatt további vizsgálatokon kell részt vennie, a találkozót pedig nem akarták a mezőny domináns csapatának vezetője nélkül megtartani. De talán más is közrejátszhatott a dologban, Niki Lauda, a Mercedes csapatának elnöke tegnap adott hangot azon véleményének (a maga igen kevéssé visszafogott stílusában), hogy nem kellene Flavio Briatorét a népszerűség javításával foglalkozó csoport élére kinevezni.



 

Azzal kapcsolatban egyelőre bizonytalanok az információk, hogy mikor tartják meg a tervezett találkozót, ha egyáltalán megtartják, az Auto Bild szerint mindenesetre már szombaton sor kerül rá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: