DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Perez: Remélem sikerül hosszabbítanom a Force Indiával

Sergio Perez közölte, a nyári szünet során eldönti, a jövő évre mely csapatnál kíván versenyezni. A mexikói pilóta szerződése az év végén jár le a Force Indiánál.

"A csapattal csak leültünk és felületesen beszéltünk a szerződésről" - közölte Perez. "Menedzsmentemmel egyeztetni kell és utána kell nézni, milyen más lehetőségek vannak. Valószínűleg maradok a Force Indiánál, de ez még nem a végleges változat. Azonban úgy gondolom, a nyári szünet alatt minden eldől."

Perez beismerte, csapat elveszítheti a harcot a McLarennel a konstruktőri bajnokság ötödik helyéért.




"A Williams mögé estünk vissza. De a McLarennel nagyon kemény harcot vívunk. Nem tudom, mire számíthatunk a szezon második felében, mivel a Ferrari és a Williams komoly előrelépést fog tenni. A McLarennek szintén nagy lehetőségeik vannak és megfelelő mennyiségű pénzzel rendelkeznek a fejlődéshez. Nekünk nincs ennyi pénzünk, nincs annyi lehetőségünk. A szezon második felében a fejlesztésekben nincsenek komoly lehetőségeink. Minden amit tenni lehet, hogy versenyről versenyre módosítasz, csak így lehet a McLarennel harcolni. Habár ebben nem igazán hiszek."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: