DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Nem volt a Magyar Nagydíjnál nézettebb műsor

Az M1 a Forma-1-gyel és a vízilabda döntővel ismét kiemelkedő nézettségre tett szert. A Magyar Nagydíj közvetítéseit több, mint 3 millióan, míg a magyar-szerb pólódöntőt közel 2,5 millióan követték.

A hétvégi, Hungaroringen rendezett Magyar Nagydíj az idei Forma-1-es közvetítéssorozat legnézettebbje lett. A szombati időmérő edzést 532 ezren, a vasárnapi futamot 1 millió 194 ezren nézték végig. A futam alatt a 18-49 évesek közönségaránya 42,7%, míg a felnőtt férfiaké 55,7% volt. A Magyar Nagydíj közvetítéseit a közszolgálati csatornákon összesen 3 millió 145 ezren követték, ez a teljes népesség 34,8 százaléka.



 



 

Vasárnap este játszották a Budapesti vízilabda Európa-bajnokság döntőjét. A Szerbia-Magyarország finálét 966 ezren nézték, a közvetítést pedig 2 millió 367 ezren követték figyelemmel; ezzel az egész kontinensviadal legnézettebb összecsapása lett. A tornáról az M1 15 mérkőzést tűzött élőben műsorra, amit összesen 4 millió 406 ezer fő követett.



 

A hétvégén rajtoló OTP Bank Liga 1. fordulójából két mérkőzést közvetített a Duna. A Honvéd-Dunaújváros találkozó mellett vasárnap került adásba a Kecskemét-Ferencváros összecsapás is, amit 218 ezren néztek végig és 690 ezren követtek figyelemmel. A nézőszámmal a találkozó közönségaránya a csatorna közönségarányának közel kétszeresét érte el.  (forrás: Nielsen Közönségmérés)

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: