DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Az Ibizára vágyó Rosberg helikopterrel érkezett Zsámbékra

Nico Rosberg volt a legnagyobb sztárja a tegnap délutáni közlekedésbiztonsági napnak, melyet Zsámbékon rendeztek.

A tegnapi nap nem ért véget a hungaroringi pole-pozícióval Nico Rosberg számára, a német a sajtótájékoztatókat és az egyéb kötelezettségeket letudva helikopterre pattant, és a zsámbéki Driving Campre repült, hogy sztárvendégként részt vegyen az ott rendezett közlekedésbiztonsági napon. A világbajnoki éllovassal a korábbi Formula-1-es kommentátor, Czollner Gyula beszélgetett a rendezvényen.



 

Rosberg elmondta, hogy egyáltalán nem érzi magát feszültnek a bajnokesélyesség miatt, élvezi a helyzetet, és örül a sikereknek. A német pilóta nagyon felszabadultnak, kiegyensúlyozottnak tűnt, és elárulta, hogy a nyári szünetet elsősorban hajókázással tölti majd, aztán pedig elmennek Ibizára - egyúttal mindenkinek javasolta, hogy ha arra jár, látogassa meg feleségével nyitott fagyizójukat. Emellett világbajnok édesapja, Keke is szóba került, aki Rosberg elmondása szerint nem szól bele a szakmai dolgokba, inkább csak általánosságokról szoktak beszélgetni.



 



 

A nap másik sztárja Bernd Mayländer, a safety car állandó pilótája volt, aki három szerencsést körbe is vitt a pályán a Mercedes E63 AMG S-változatával.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: