DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

Sokat szenvedett a Red Bull pénteken

A Red Bull arra számít, hogy az aerodinamikai hatékonyságot igénylő Hungaroringen meg tudják közelíteni ellenfeleiket a hétvége folyamán.

"Azt hiszem, közelebb is lehetünk ellenfeleinkhez ezen a hétvégén, legalábbis a mai nap alapján úgy tűnik" - mondta el Vettel a pénteki szabadedzés után. "De láthattunk már olyan csapatokat, akik péntekről szombatra nagy előrelépést érnek el, különösen a Williams-re igaz ez, így óvatosnak kell lenni. Reméljük elég nagy lépést tudunk tenni, hogy tartsuk sebességüket és egy kicsit több erőt használjunk, de majd meglátjuk, hol állunk."




"Őszintén szólva, sokat szenvedtünk ma a tapadás megtalálásával" - tette hozzá Ricciardo. "Ez a pálya sokat javul a hétvége során, a délelőtti edzésen a tapadás mindenkinek nagyon alacsony volt és láthattuk, hogy sokan csúszkálnak. Úgy gondoltuk, délutánra találhatunk egy kis tapadást, de nem igazán tudtunk fejlődni a pályával együtt, így este még meg kell tudni, miért, de ezért van a péntek, a tanulásért, a különböző dolgok kipróbálásáért és azért, hogy péntek éjszaka a lehető legjobban fel tudj készülni az időmérő edzésre."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: