DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
F1

Raikkönen: Mindig az reklamál, aki még sohasem vezetett

A paddockban egyesek továbbra is azon a véleményen vannak, hogy Kimi Raikkönen büntetést érdemelt volna silverstone-i kicsúszásáért, amellyel riválisait is veszélyeztette. A finn odaszólt a kritikusoknak.

Niki Lauda véleményére reagálva Charlie Whiting ugyan elmondta, hogy az ő szemében miért nem ért büntetést Raikkönen megmozdulása, de a hockenhiemi paddockban még mindig lehet hallani ezzel ellentétes állásfoglalásokat.

 

A McLaren egykori menedzsere, Jo Ramirez például úgy látja, a versenybírók kivételeztek a Ferrari pilótájával.

 

"Súlyosan megsérülhetett volna, vagy ami még rosszabb, sérülést okozhatott volna Massának is. És mégis megúszta büntetés nélkül. Ha Maldonado vagy Grosjean tett volna ilyet, őket biztos pihenőre küldték volna Németországra" - mondta a motorline.cc-nek.

 



Raikkönen fitten, versenyzésre készen érkezett meg Hockenheimbe, és természetesen a legkevésbé sem érdekli, hogy másoknak mi a véleményük róla. "Nem kell mindig büntetni, amikor valaki elhagyja a pályát. Persze mindenkinek meglehet a saját véleménye, de általában azok kiáltanak először a büntetésért, akik még sohasem vezettek" - nyilatkozta az MTV3 kérdésére.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: