DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Ne maradj le a Formula.hu frissítéseiről!

Íme egy egyszerű megoldás arra, hogy Facebook-on is biztosan értesüljünk a Formula.hu híreiről.

Sokak számára a Facebook mára az elsőszámú információforrássá lépett elő, hiszen a hírportálok ott is rendszeresen megosztják legérdekesebb cikkeiket. Ám ha lájkolunk egy Facebook-oldalt, nem nagy az esélye, hogy annak minden állapotfrissítését látjuk majd a hírfolyamunkban, hiszen egy megosztás átlagosan csak a követők 16 százalékához jut el. Az állandóan kavargó Formula-1-ben különösen valószínű, hogy kulcsfontosságú eseményekről is lemaradnak azok a rajongóink, akik elsősorban ezen a közösségi portálon keresztül követnek minket. Itt egy egyszerű művelet, amivel gondoskodhatunk arról, hogy a Formula.hu minden állapotfrissítéséről értesüljünk.

 

1. lépés: Nyissuk meg a Formula.hu Facebook-oldalát.

 

2. lépés: A borítóképen a "œTetszik" pontnál a legördülő menünél válasszuk ki az "œÉrtesítések kérése" funkciót, és már aktiváltuk is, hogy kapjunk értesítést a legújabb állapotfrissítésekről.

 



Ezeket az értesítéseket a szokott helyen (mint amikor például a mi bejegyzéseinket lájkolja vagy kommenteli egy ismerősünk), a jobb felső sarokban található kis "œföldgömb" ábrán fogjuk megkapni.
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: