DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Button: Az időmérő után együtt nevettünk Dennisszel

Jenson Button bízik benne, hogy jövőre is a McLarennél maradhat, miután a Brit Nagydíj hétvégéje egészen remekül sikerült a számára.

Hazai versenye előtt Jenson Buttont főnöke, Ron Dennis arra biztatta, hogy próbálkozzon kicsit keményebben, amire Button válasza sem maradt el: ő az egész csapattól ugyanezt várná. Ezt követték azok a pletykák, miszerint Dennis már most közölte Buttonnal, hogy nem hosszabbítják meg a szerződését - a McLaren viszont mindezt határozottan tagadta. Akárhogy is van, tény, hogy Button és a csapat kapcsolata kicsit elnehezült az elmúlt időszakban, bár a brit úgy érzi, hogy nem kell féltenie a helyét:



 



 

"Jól megértjük egymást" - mondta a 34 éves versenyző, a jelenlegi mezőny legtapasztaltabbika. "Nem aggódom, és nem is kell aggódnom az F1-es jövőm miatt. Világbajnok vagyok, nyertem 15 futamot, a legjobb formámban vagyok. Nem tudom, miért ne lennék itt jövőre" - mondta Button, aki azt is elárulta, hogy a szombaton megszerzett harmadik rajthelye után már nyoma sem volt a Dennis szavai miatti feszültségnek:



 

"Még tréfálkoztunk is ezen az időmérő után. Dennis azt mondta, hogy lám, a megjegyzéseim hatottak! Ezen elnevettük magunkat. Ron egyértelműen mellettem áll. Nagyon jól együtt tudunk működni, még ha nem is mindig vagyunk sikeresek..." - mondta a Brit Nagydíjat negyedik helyen záró pilóta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: