DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Christian Horner és az egykori Spice Girl egybekelnek

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner hamarosan feleségül veszi Geri Halliwellt.

A brit Mirror című lap arról számolt be, hogy Christian Horner, aki januárban kezdett Geri Halliwell-lel randevúzni, néhány héttel ezelőtt megkérte az egykori Spice Girl kezét, amire a 41 éves énekesnő igent mondott. A csapatfőnök és az énekesnő, akik néhány éve már ismerik egymást, valószínűleg a korábban egy tv-show-nak is otthont adó yorkshire-i Castle Howardban házasodnak majd össze, a ceremóniára több közismert személy is meghívást kap, például a Spice Girls egykori tagjai.



 



 

A riport arra is kitér, hogy Horner családja miatt tartották titokban eddig az eljegyzést, akik nem különösebben örültek, amikor a Red Bull-vezér hat hónappal lánya születése után elhagyta feleségét. Egy a párhoz közel álló forrás így nyilatkozott: "Geri boldog, a közeli barátoknak már beszélt a tervekről, de Christian családjával óvatosabbak. Már tavasszal eldöntötték, hogy eljegyzik egymást, de titokban tartották a kínos jelenetek elkerülése végez. A családban nem örül mindenki annak, hogy hat hónappal a bab születése után elhagyta Beverleyt."



 

A románcra márciusban derült fény, amikor Geri Halliwell egyre többször tűnt fel a versenypályák mellett. Horner egyébként korábban 14 éven át volt előző partnere, Beverley mellett, akinek két fiát nevelte, mielőtt megszületett közös gyermekük. Az énekesnőnek több közismert partnere volt, így például Robbie Williams, vagy Sacha Gervasi, aki hétéves lánya, Bluebell édesapja.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: