DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
F1

Vettel kínai sztárok ellen versenyzett

Sebastian Vettel különös módon kezdte meg a felkészülést a Kínai Nagydíjra - a négyszeres bajnok Sanghaj belvárosában kínai hírességek ellen versenyzett.

A Red Bull pilótája és riválisai a Kínában most bemutatkozó Infiniti Q50-es modellt vezetve küzdöttek meg egymással egy külön erre a célra kialakított pályán. A helyi sztárok közül autóba ült a színész Jimmy Lin, a snooker-játékos Pan Xiaoting és az elismert üzletember, Yao Jinbo is.

 

Nem okozott nagy meglepetést, hogy Vettel sikeresen vette a kihívást, és az öt megrendezett versenyből négyet megnyert, mielőtt részt vett volna a közönségtalálkozókon és a sajtótájékoztatón.

 



"Jó szórakozás volt Jimmy, Pan és Yao ellen versenyezni a Q50-ben. Tudtam, hogy gyorsak lesznek, és valóban jó benyomást tettek rám a volán mögött" - mondta a német, akit tavaly az Infiniti teljesítményigazgatójává neveztek ki. "Mivel részt vettem az autó fejlesztésében, pontosan tisztában voltam azzal, hogy mire számíthatok az autótól, és így képes voltam a határokat feszegetni vele."
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: