DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Elhallgatnak a hírek, ha Schumachert elviszik a kórházból

Michael Schumacher családja nem tájékoztatja majd a nyilvánosságot a német legenda állapotáról, ha egyszer hazaviszik a grenoble-i kórházból.

Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm az elmúlt napokban a korábbiaknál egyértelműen jobb hírekkel szolgált a német állapotáról, aki elmondása szerint elkezdte visszanyerni az eszméletét, apró, de határozott javulások figyelhetőek meg nála. Hamarosan viszont elhallgathatnak a hírek, Kehm ugyanis leszögezte, hogy attól a pillanattól kezdve, hogy Schumachert elviszik a kórházból, nem adnak ki több információt róla:



 



 

"Az a tervünk, hogy attól a pillanattól kezdve, hogy Michael egy rehabilitációs központba kerül, a média ki lesz zárva az eseményekből" - mondta az ARD televíziónak Kehm, aki azt is megindokolta, hogy miért adtak ki ennyire kevés hírt a három és fél hónapja kórházban fekvő bajnokról: "Michael Schumacher kómában van, nem tudja eldönteni, mi jelenhet meg róla. Mi természetesen tudjuk, hogy szokta kezelni az ilyesmit, s az ő érdekében megpróbáljuk mi is ugyanúgy kezelni őket."



 

A lapok egyébként a hétszeres világbajnok mellett ezúttal egy másik Schumacherről is beszámolhattak: Michael 15 éves fia, Mick a hétvégén megszerezte karrierje első dobogóját nemzetközi gokartversenyen. Az olaszországi sikert követően Mick, aki a rajta lévő nyomás enyhítése érdekében anyja leánykori nevén, Betsch néven versenyez, a dobogót édesapjának ajánlotta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: