DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Grosjean: A Renault teljesítménye elfogadhatatlan

Romain Grosjean mielőbbi előrelépésre számít a Lotus motorszállítójától, a jelenlegi helyzetet ugyanis elfogadhatatlannak találja.

A szezon kezdete előtt körbejárta az internetet egy videó, amelyen a Lotus francia versenyzője, Romain Grosjean rácsap egy szerszámos asztalkára - a történteket egyértelműen annak tudták be, hogy Grosjean így reagált a Lotus gyengélkedésére. A francia viszont tagadja, hogy ez komoly lett volna: "Csak egy tréfa volt a szerelővel, a kamera viszont felvette és mindenhová eljutott" - mondta Grosjean.



 



 

Most viszont már nagyon is komolynak tűnik a francia frusztrációja, bár ezt egyelőre tettek helyett szerencsére csak szavakkal mutatja ki. A kétnapos bahreini teszten folyamatos problémák akadályozták a körözést, Maldonado az első, Grosjean pedig a második napon teljesített alaposan lerövidített programot, a felelős mindkettejük esetében az erőforrás volt.



 

"Remélem, hogy a Renault javít valamit a megbízhatóság és a teljesítmény terén is, mert a mai elfogadhatatlan volt" - idézte Grosjean szavait a francia Auto Hebdo. "Többet vártunk... A Renault at mondta, hogy Kínára és Barcelonára érkeznek a fejlesztések, várjuk, hogy így legyen."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: