DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Williams: Sikerült elvégezni a tervezett munkát

Egy nap pihenő után a Williams Martini Racing csapat újra a szahíri pályán körözött. A szezon közbeni teszt első napján Valtteri Bottas ült autóba, aerodinamikai kiértékelést és beállítási munkát végzett.
Rob Smedley, teljesítményért felelős igazgató:
"Vegyes, eredményes tesztet végeztünk ma, dolgoztunk az aerodinamikai, mechanikai elemekkel, az autó beállításával, elektronikájával és az erőforrással, sikerült mindent elvégezni, amely nagyon bíztató. Az eredmények nagyon pozitívek, sok adatot gyűjtöttünk, amely jó hír. Valtteri jó munkát végzett ma. Elégedettek vagyunk, hogy dolgozhatunk itt, mivel lehetőségünk van építeni a hétvégi adatokra és folytathatjuk a versenyhétvége elején megkezdett munkát az autó fejlesztésével. Holnap Felipe Nasr ül autóba, a Pirelli számára 2015-ös gumitesztet végzünk."

Valtteri Bottas:
"összességében jó nap volt, sikerült a tervezett programot teljesíteni. Dolgoztunk a beállításon és kísérleteztünk, remélhetőleg ez segít bennünket a következő néhány versenyen. Pozitív eredménnyel teszteltünk néhány új aerodinamikai elemet. A pálya nem volt más, mint a versenyen, de jobb volt tesztelni kisebb szélben."
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: