DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

Sutil: Kiábrándítóan zárult egy eredményes hét

Adrian Sutil a nap legnagyobb részét kénytelen volt a garázsban tölteni, miután a csapat egy olyan problémát talált autójában, aminek kijavítása több órát vett igénybe.

Adrian Sutil: Kiábrándító nap volt. Értékes időt vesztettünk, noha a csapat hihetetlen munkát végzett annak érdekében, hogy délutánra összerakja az autót. Teszteléskor megtörténnek ilyen dolgok, ezekből tanulunk. Most arra koncentrálunk, hogy minél többet kihozzunk az utolsó négy napból.



 

Giampaolo Dall"™Ara, pályamérnök: Sokat tanultunk az elmúlt négy napban. Megtapasztaltuk a különbséget a gumikeverék között, aerotesztet teljesítettünk, időmérő- és versenyszimulációkat végeztünk, hogy csak néhány dolgot említsek. Persze az frusztráló, hogy ma az időnk nagy részét elveszítettük. Felfedeztünk egy problémát az alváz belső részén, ezért ki kellett cserélnünk a karosszériát. Megtettük a szükséges óvintézkedéseket, és biztosak vagyunk benne, hogy ilyen többé nem fog előfordulni. A csapat elképesztően dolgozott, hogy még pályára tudjuk vinni az autót. De erre valók a tesztek, és örülünk, hogy ez a gond mér Melbourne előtt jelentkezett.
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: