DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Webber: Alonso ugyanolyan könyörtelen, mint Nadal

A Mark Webber és Fernando Alonso közötti kölcsönös tisztelet nyilvánvalóvá vált az elmúlt évek során, miközben a két pilóta baráti viszonyt alakított ki egymással. Idén az ausztrál már nem lesz tagja a Formula-1-es mezőnynek, de kétszeres bajnok kollegájának magasztalásával továbbra sem hagy fel.

Jelenleg az Ausztrál Open tenisztorna tartja lázban a sportok szerelmeseit, így mielőtt folytatódna a munka a Porsche LMS-csapatánál, Webber is figyelemmel kíséri hazájának egyik legnagyobb sporteseményét. A torna férfimezőnyének egyik esélyese a spanyol Rafael Nadal, aki legutóbbi mérkőzésén Gael Monfils sima legyőzésével jutott be a legjobb 16 közé. Webbert megihlette Nadal játéka.



"Lazításként az Australian Opent nézem a TV-ben. Azt megmondhatom, Rafael Nadal és Fernando Alonso nagyon hasonlóan küzdenek. #könyörtelen" - tette közzé az ausztrál Twitteren.

Míg Nadal Melbourne-ben 14. Grand Slam győzelmére, Alonso az ugyanezen város mellett sorra kerülő F1-es szezonnyitón 33. futamgyőzelmére hajt majd.
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: