DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
F1

De la Rosa várja a munkát a Ferrarinál

Pedro de la Rosa hihetetlenül motiváltan várja azt, hogy megkezdje a munkát új munkaadójánál, a Ferrarinál, miután a maranellói gárda a 2013-as szezonra szerződtette őt fejlesztő pilótának.

A 41 éves de la Rosa azt követően csatlakozott a Ferrarihoz, hogy a HRT nagy valószínűséggel nem lesz ott a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj rajtrácsán. A tapasztalt katalán pilóta a szintén spanyol Fernando Alonso és Marc Gene (tesztpilóta) mellett a Ferrari szimulátor programjában fog segédkezni.

"Hihetetlenül motiváló egy olyan csapatnál dolgozni, mint a Ferrari és nem csak azért, amit a Formula-1 és az autózás múltjában általánosságban képviselnek, de azért is, mert ez egy teljesen új és nagyon ösztönző tapasztalat lesz a számomra" - nyilatkozta de la Rosa. - "Őszintén remélem, hogy olyan hamar munkát kapok, amennyire az csak lehetséges és így segíthetem majd az autó fejlesztését. Nagyon örülök, hogy ismét együttműködhetek Fernandóval és hogy Felipe Massával is dolgozhatom. Nincs sok idő Ausztráliáig, de sok a tennivaló és én már most azonnal elérhető vagyok a csapat számára, hogy segítsem őket."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: