| |
Alonso megnevezte legfőbb riválisait
2012.08.18, szombat 05:07

Fernando Alonso szerint talán Lewis Hamilton és Sebastian Vettel a legkeményebb vetélytársa a 2012-es címért folyó harcban.

A szezon fele már a múlté, a spanyol Alonso többször győzött, mint riválisai és 40 ponttal vezeti a világbajnokságot Mark Webber előtt. Viszont szorosan az ausztrál mögött ott van  red bullos csapattársa és regnáló bajnok, Sebastian Vettel, akit egy újabb futamgyőztes, Lewis Hamilton követ.

A brazil Totalrace így idézi Alonsót: "Hamilton és Vettel azok a versenyzők, akikre a kezdetektől oda kell figyelnünk. Ők a legnagyobb kihívóim, de az összes többi csapattal szoros a verseny. Remélem, hogy egymással fognak harcolni és egyikük sem lesz meghatározó" - tette hozzá.

Kilenc verseny van még 2012-ben, de Alonso semmit sem vesz biztosra. "Szerintem az öt legjobb versenyző közötti a távolság, a legjobb hat még visszaszerezheti esélyeit" - mondta. - "Csupán egy vagy két jó verseny kell és már ott is vagy."

Már többször dicsérték Alonso rendkívüli kiegyensúlyozottságát eddig 2012-ben, a Ferrari versenyzője mind a 11 versenyen pontszerző helyen ért célba. "Néha tudjuk, hogy a dobogón végezhetünk, máskor talán csak a hetedik helyen, de nem engedhetünk meg magunknak semmilyen hibát és nem tehetünk olyat, amit később megbánnánk" - mondta a 31 éves versenyző.

Malik Erika


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek