| |
Maldonado szeretne a Williamsnél maradni
2012.08.17, péntek 08:58

A venezuelai pilóta szeretne még legalább egy évet a jelenlegi csapatánál lenni, ugyanakkor a bajnoki címet is Williamsszel szerezné meg.

Az utóbbi évek leghíresebb fizetős pilótája, aki mögött gyakorlatilag egy egész ország áll, alig több mint egy év alatt megszabadult a megbélyegzéstől azzal, hogy győzelemre vitte a Williamset Barcelonában. A 27 éves pilóta a spanyol EFE hírügynökségnek nyilatkozott a közeljövőre vonatkozó terveiről.

„Nem is lehet kétséges, hogy szeretnék maradni – még egy évet legalább. Mielőtt elhagyom a Williamset, szeretnék bajnokságot nyerni velük” – nyilatkozta Maldonado, akinek mindenekelőtt még egy új szerződésre lenne szüksége.

„A Forma-1-ben soha nem tudhatod, mi fog történni” – mondta, és arra a kérdésre, van-e másik terve, arra az esetre, ha a Williams nem hosszabbít vele a következő évre, a következőt válaszolta: „Elég sok csapat van a rajtrácson” - ahol lenne esélye a folytatásra, de továbbra is hangsúlyozza, számára fontos a „legendás, történelmi” Williams csapat. „Szeretném, ha lenne esélyem ezzel a nagyszerű csapattal megnyerni a világbajnokságot, mert ők adták meg nekem a lehetőséget, hogy bekerüljek a Forma-1-be.”

Hegyi Annamária


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek