| |
Maldonado: Egy rossz időszakon megyek keresztül
2012.07.16, hétfő 08:30

Pastor Maldonado elismeri, hogy az utóbbi időben összecsaptak felette a hullámok, de ő biztos benne, hogy hamarosan megoldja majd ezeket a problémákat.

A Spanyol Nagydíjon az első futamgyőzelmét megszerző venezuelai pilóta Barcelona óta leginkább a baleseteivel vonja magára a figyelmet, hiszen az elmúlt 4 futamon egyetlen egy világbajnoki pontot sem tudott gyűjteni. Maldonado elismeri, hogy ez bizony egy nem túl jó időszak a karrierjében, de biztos benne, hogy előbb vagy utóbb túljut majd ezeken a nehézségeken.

„Egy rossz és szerencsétlen időszakon megyek keresztül” – nyilatkozta Maldonado. – „A győzelmem óta egyetlen egy pontot sem szereztem, és ez frusztráló, de a bajnokság még nagyon hosszú. Sok pontot vesztettünk, de megvan az esélye annak, hogy a következő futamon már mindent a megfelelő helyre tegyünk és így jobb legyen a szezon második fele. Még vissza tudunk térni, mert nem vagyunk a bajnokság végén. Nagyon bízom a csapatban és ők is bennem, így csak továbbra is keményen kell dolgoznunk.”

Szabó Imre


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek