| |
Senna: Mindenki optimista, így nagy lesz a csata
2012.07.06, péntek 08:55

Több csapathoz hasonlóan a Williams csapat is fejlesztésekkel készül a hétvégi Brit Nagydíjra. Bruno Senna szerint mindig keresik a mágikus gombot, ami gyorsabbá tenné az autójukat.

„Nagyon boldognak érzem magam, hogy fejlesztünk, mivel mindenki más is halad előre. Van egy pár rész a szárnyon és a karosszérián, így nehéz számszerűsíteni, hogy mennyit fog javulni az autó, de minden apróság segít, ahogy azt Pastor barcelonai győzelménél is láttuk” – nyilatkozta Senna, aki csapata hazai versenyén nem szeretett volna jóslatokba bocsátkozni a verseny eredményét illetően.

„Hallgatva az itt lévőket, mindenki nagyon optimista az esélyeket illetően ezen a pályán, mert mindenki úgy gondolja, az autója jól illik ehhez a pályához, így azt hiszem kemény hétvégét fogunk látni, szoros csatákkal.”

„Természetesen nagyon boldogok vagyunk az autónkkal. Nehéz egy csapatnak ekkorát ugrania előre egy nehéz szezon után, mint ahogy a Williams tette. Nagyon bíztató számunkra, hogy az autónk következetes, másrészt azonban mindig többet szeretnénk, hogy az autó gyorsabb és gyorsabb legyen. Hajtjuk a csapatot és a csapat folyamatosan hajt minket, hogy javuljunk. Mindig keressük a mágikus gombot, hogy az autó gyorsabb legyen.”

Hegyi Annamária


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek