| |
Vettel örülne, ha Webber maradna
2012.07.01, vasárnap 19:25

Sebastian Vettel elmondta, örülne, ha csapattársa, Mark Webber meghosszabbítaná év végén lejáró szerződését a Red Bullal, annak ellenére, hogy beismerte, nincs valami jó kapcsolata az ausztrál pilótával.

Webber jövője kulcsfontosságú a 2013-as pilótapiacon, mivel a pilóta szerződése az év végén lejár. Az egyik legkapósabb üléssel rendelkezik a Red Bull-nál és Webbert már a Ferrarival is összehozták.

Vettel az utóbbi két évben bajnoki címet szerzett és úgy érzi, csapatként jól együtt tudnak dolgozni, habár a pályán kívül nincsenek szoros kapcsolatban.

"Megértem, miért gondolják azt, hogy probléma van Mark és köztem" - nyilatkozta Vettel. "Igen, talán nem vagyunk a legjobb barátok, de nincs problémám vele és neki sincs velem. Jól tudunk együtt dolgozni, mindketten próbáljuk a csapatot azonos irányba vinni. Hasonló nézeteink vannak az autóról, egyforma módon állítjuk be az autót. Azt hiszem, ez segít minket és eddig egészen jól működik. Nem tudom, mi a helyzet szerződésével, de azt hiszem, nagyon jó munkát végez."

Vettel hozzátette, nincs beleszólása abba, ki lesz a csapattársa.

"Ez Christian (Horner) döntése és a csapaté, nem az enyém. Azt mondhatom meg, kit szeretnék, de nem tudom, ezt figyelembe veszik-e."
f1hungary.fw.hu


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek