| |
Az olaszok biztosra veszik, hogy Ferrari pilóta lesz Vettelből
2012.06.26, kedd 09:30

Az olasz sajtó elárasztotta a világot legújabb szenzációjával: Sebastian Vettel a Ferrarihoz igazolt, 2014-től lesz az olasz csapat tagja.

Két listára lenne szükség ahhoz, hogy véget érjenek a találgatások: egy 2013-as versenynaptárra, és természetesen egy pilótafelállásra, hogy elébe mehessünk a hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb pletykáknak.

Az olasz Italia1 tévécsatorna és egy hiteles újságírónak számító szakíró, Giorgio Terruzzi is állítja, hogy megköttetett az évtized szerződése a Forma-1-ben: Sebastian Vettel, a Red Bull által kinevelt kétszeres világbajnok pilóta a Ferrarihoz igazolt.

Tekintve, hogy a jelenlegi Ferraris favorit, Fernando Alonso szerződése 2016-ig szól, e szerint két évig lennének csapattársak. Alonso az elmúlt időben valóban többször elmondta, hogy bárki lesz is az új csapattársa, örömmel fogja fogadni, de ezt be lehetett tudni egy kötelező sajtós hazugságnak, mivel teljesen nyilvánvaló, hogy ez nem igaz – különösen hihetetlen lenne ez egy olyan pilótától, akinek már vannak rossz tapasztalatai ezen a téren.

Terruzzi néhány részlettel is szolgál, eszerint Alonso csapattársa 2013-ban vagy Mark Webber, vagy Felipe Massa lesz, akik 5 millió eurót kapnának a 2013-as esztendőért, míg Vettel 15 millió eurós fizetéssel kezdene 2014-ben.

Hegyi Annamária
További csatolt képek


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek