| |
Ecclestone elégedett a 2012-es szezonnal
2012.06.16, szombat 13:00

Bernie Ecclestone nem titkolja, hogy nagyon elégedett a Formula-1 történetének legszebb időszakait idéző, változatos és kiszámíthatatlan 2012-es szezonnal.

Bár egyes vélemények szerint a kiismerhetetlen Pirelli abroncsok miatt szerencsejátékká váló F1-től sokan elfordulnak majd, de a többség és köztük Bernie Ecclestone is úgy véli, hogy az idei kiszámíthatatlan szezon és a hét futamon született hét különböző győztes nagyon jót tesz a sport nézettségének.

„Amióta ebben az üzletben vagyok, még sohasem láttam ilyet” – nyilatkozta Ecclestone a Gulf News-nak. – „Ez klasszikus. Minden futam ad valami nagyon különlegeset, ami tapsot érdemel, amitől izgatottak leszünk. A show bizonyítéka az egész világon, miért jelentős TV-és nézettség, valamint a jegyeladások is azt bizonyítják, hogy jelenleg a világbajnokság áll nyerésre. Kíváncsi vagyok, hogy még hány meglepetés vár ránk az idei szezonban. És csak remélem, hogy az én öreg szívem ezt képes lesz majd elviselni. Még nem járunk a bajnokság felénél, de a bajnokságot vezető pilóta személye folyton változik. Ez sokkal szórakoztatóbb, és így a szezon végi dráma is garantált.”

Szabó Imre


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek