| |
Villeneuve: Alonso, Vettel és Hamilton győzne a Lotusszal
2012.06.10, vasárnap 12:34

Jacques Villeneuve úgy véli, a Lotus az idén nagyon jó, éppen csak a pilótákkal vannak problémák. Szerinte Alonso, Hamilton vagy éppen Vettel is győzelemre tudná vinni a Lotusokat az idén.

Átvitt értelemben hazai pályán van Jacques Villeneuve a hétvégén - bár már évekkel ezelőtt kiszállt a Forma-1-ből a kanadai világbajnok, most, a montreali verseny alkalmából lépten-nyomon kikérik a véleményét, amit véletlenül sem rejtene véka alá. A hétvégén a Sky TV kommentátoraként dolgozó Villeneuve, ezúttal Kimi Raikkonennek és Romain Grosjeannak mondta meg a magáét, szerinte rengeteget hibáznak a Lotus pilótái.

„Tedd a helyükre Alonsót, Hamiltont, vagy Vettelt, és akár minden versenyt megnyerhettek” – jelentette ki Villeneuve. Igaz, hogy idén már nyert futamot a McLaren, a Mercedes, a Ferrari a Red Bull, de még a Williams is, csak a Lotusnak nem sikerült, Raikkönen azért nem ilyen borúlátó: „Úgy gondolom, erősödni fogunk az időmérő edzéseken” – jelentette ki szombaton, ami rájuk is férne, hiszen Grosjean a 7., Raikkönen viszont csak a 12. lett az időmérő edzésen. „A cél természetesen a győzelem, de néha jobb helyezésekért harcolni és begyűjteni a pontokat” – tette hozzá a 2007-es világbajnok.

Hegyi Annamária


Hozzászólások:


Kapcsolódó hírek
 
Formula 1 hírek
Motoros hírek
Rali hírek
Autós hírek
AFM hírek